ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Știri din zonă » Au fost publicate taxele de ceremonie pentru căminele din comuna Noșlac

Au fost publicate taxele de ceremonie pentru căminele din comuna Noșlac

Publicat în 06.04.2019 la ora 16:24

Consilierii locali din Noșlac au aprobat taxele de închiriere a căminelor culturale de pe raza comunei Noşlac, într-o recentă ședință de consiliu local.

La Căminul Cultural Noşlac, cu o suprafaţa utilă de 320 mp, pentru utilizarea mobilierului – mese, scaune, bănci şi a dotărilor din bucătărie, inclusiv a veselei, la o nuntă, se va achita 600 de lei. Taxa pentru organizarea unor aniversări, majorate, logodne, botezuri, alte manifestări este 300 de lei, iar taxa pentru organizarea de  pomeni, parastase: 100 de lei.

La Căminul Cultural Copand, cu o suprafață utilă de 181,93 mp, în cazul organizării de nunți, pentru utilizarea mobilierului – mese, scaune, bănci – şi a dotărilor din bucătărie, inclusiv a veselei se va plăti o taxă de 400 de lei. Taxa pentru organizarea de aniversări, majorate, logodne, botezuri, alte manifestări este de 200 de lei. Taxa pentru organizarea de pomeni, parastase este de 100 de lei.

La Căminul Cultural Stâna de Mureş, cu o suprafață utilă de 145,24 mp, taxa de închiriere pentru nunți este de 400 de lei. Taxa pentru organizarea de aniversări, majorate, logodne, botezuri, alte manifestări este de 200 de lei, iar pentru organizarea de pomeni, parastase este de 100 lei.

La Căminul Cultural Găbud (suprafaţa utilă 198,92 mp), taxa pentru nunți este de 400 de lei; pentru aniversări, majorate, logodne, botezuri, alte manifestări este de 200 lei, pentru pomeni, parastase este de 100 de lei.

Consilierii locali au mai stabilit că toate costurile legate de consumul utilităţilor (gaze naturale, energie electrică şi apă) se suportă de către chiriaşi, pe bază de contor citit la predare și la primire.

Acest articol a fost citit de 231 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.