ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Au fost atribuite contractele pentru întocmirea proiectelor de modernizare a unor străzi din Ocna Mureș

Au fost atribuite contractele pentru întocmirea proiectelor de modernizare a unor străzi din Ocna Mureș

Publicat în 14.01.2013 la ora 18:36

Primăria Ocna Mureș a stabilit câștigătorul licitațiilor pentru întocmirea proiectelor de modernizare a străzilor Vasile Alecsandri, Dr. Ion Raţiu, Tudor Vladimirescu și pentru modernizarea cartierului de blocuri Uioara de Sus. Ambele contracte au fost câștigate de firma S.C. Tulip Alba.

Potrivit contractelor încheiate, proiectul pentru reabilitarea celor 3 străzi va costa 5.900 de lei (fără TVA), iar lucrările vizează refacerea căilor de rulare cu lăţimea de 5,5 m şi și a trotuarelor de 1,2 m; amenajarea intersecţiilor şi realizarea scurgerii apelor pluviale. Pentru modernizarea cartierului Uioara de Sus proiectul va costa 11.900 de lei (fără TVA). Aici admistrația locală dorește să demareze lucrări de modernizare a patru patru străzi (str. Lungă, str. Salcâmilor, str. Blocurilor și Aleea Independenței), respectiv asfaltare carosabil și trotuar; lucrări de amenajare spaţii verzi cu mobilier urban, parcuri de joacă, terenuri de sport și lucrări de modernizare a iluminatului public din zonă.

Acest articol a fost citit de 400 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.