ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Astăzi la Ocna Mureș s-a inaugurat sucursala CAR Credit Teiuş

Astăzi la Ocna Mureș s-a inaugurat sucursala CAR Credit Teiuş

Publicat în 05.09.2013 la ora 18:31

obeAstăzi la Ocna Mureş a avut loc inaugurarea celei de-a şasea sucursale a CAR Credit Teiuş, în spaţiul care a aparţinut anterior biroului de taxe şi impozite locale. La eveniment au participat conducerea CAR Credit Teiuş, invitaţi, dar şi persoane interesate.

Într-o atmosferă primitoare, conducerea CAR Credit Teiuş, reprezentată de domnul preşedinte  Mircea  Olariu, domnul vicepreşedinte Fenişer Florean, directorul executiv Cristian Florin Bota şi directorul economic Man Emilia, a mulţumit celor prezenţi şi a prezentat invitaţiilor obiectul de activitate al instituţiei.

Ca la orice inaugurare a unui sediu nou, s-a oficiat o slujbă de sfinţire a spaţiului şi a fost prezentată domnişoara Moldovan Larisa Ioana, economist la Sucursala Ocna Mureş a CAR Credit Teiuş. Panglica inaugurală a fost tăiată de preşedintele Mircea Olariu, alături de primarul oraşului, domnul Silviu Vinţeler.

Casa de Ajutor Reciproc Credit Teiuş vine în sprijinul locuitorilor din Ocna Mureş şi din împrejurimi cu: acordarea de împrumuturi membrilor, constituirea de economii la fondul social, acordarea de  ajutor de deces, precum şi plata rapidă şi  fără comision a  tuturor facturilor de utilităţi.

În primele ore de la inaugurare, 25 de persoane au devenit deja membri ai CAR Credit Teiuş, fie din dorinţa de a economisi, fie pentru a fi sprijinite prin acordarea de împrumuturi.

Acest articol a fost citit de 440 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.