ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Apa potabilă întreruptă la Gârbova, Miraslău, Decea, Inoc, Unirea, Ocna Mureș și Noșlac, în urma unei avarii la magistrala DN600

Apa potabilă întreruptă la Gârbova, Miraslău, Decea, Inoc, Unirea, Ocna Mureș și Noșlac, în urma unei avarii la magistrala DN600

Publicat în 08.08.2017 la ora 12:42

S.C.  APA CTTA S.A. anunță că întrerupe astăzi, 8 august 2017,  furnizarea apei potabile în șapte localități din județul Alba, după o avarie la rețea, în zona Gârbova-Țifra.

Din cauza unei avarii produse în zona Gârbova – Tifra, astăzi, 8 august 2017, la conducta de alimentare cu apă Dn600, pe tronsonul SP Galda – Aiud – Ocna Mures), suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei potabile în următoarele localități: Gârbova, Miraslău, Decea, Inoc, Unirea, Ocna Mureș, Noșlac și, de asemenea, consumatorilor branșati direct din magistrală. Estimăm durata acestei întreruperi la circa 24 ore”, transmite APA CTTA Alba.

Societatea care furnizează servicii de apă și canal în județul Alba, APA CTTA precizează că la punerea în funcțiune a aducțiunii și reluarea furnizării apei pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate.

 ”În această situație  vom fi nevoiți să procedăm la purjarea apei , până la încadrarea în parametrii de calitate.Vă multumim pentru înțelegere!”, mai transmite APA CTTA Alba.

Acest articol a fost citit de 602 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.