ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » APA CTTA Alba anunță ca miercuri, 21 martie 2018, va efectua lucrări de spălare a tronsonului Inoc – Ocna Mureș

APA CTTA Alba anunță ca miercuri, 21 martie 2018, va efectua lucrări de spălare a tronsonului Inoc – Ocna Mureș

Publicat în 19.03.2018 la ora 11:39

SC APA CTTA SA ALBA  anunță că în data de 21 martie 2018, începând cu ora 07.00, se vor efectua lucrări de spălare a tronsonului Inoc – Ocna Mureș, din aducțiunea cu apă potabilă Dn 600 mm SP Galda-Aiud-Ocna Mureș, iar durata se estimează la 18 h.  

Consumatorii, posibil afectați de întreruperea furnizării apei potabile, vor fi cei din următoarele localități: com. Lopadea Nouă, com. Hopârta, com. Fărău, com. Miraslău, com. Unirea și orașul Ocna Mureș.

Pe parcursul spălării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care vom fi nevoie să se procedeze la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea în parametrii de calitate.

De asemenea, este posibil ca după finalizarea lucrărilor, precum și în zilele imediat următoare, pe tronsonul Aiud-Ocna Mures parametrii turbiditate si debit să sufere modificări, situație în care clienții sunt sfătuiți să folosească apa doar în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției.

 SC APA CTTA SA ALBA vă mulțumește pentru îțelegere și își cere scuze pentru disconfortul creat!

Acest articol a fost citit de 338 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.