ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » APĂ CTTA Alba anunță că luni, 19 martie 2018, locuitorii din Ocna Mureș și din comunele învecinate vor rămâne fără apă la robinere aproximativ 18 ore

APĂ CTTA Alba anunță că luni, 19 martie 2018, locuitorii din Ocna Mureș și din comunele învecinate vor rămâne fără apă la robinere aproximativ 18 ore

Publicat în 17.03.2018 la ora 13:23

S.C. APA CTTA S.A. ALBA  anunta ca in data de 19 martie 2018, incepand cu ora 07.00, se vor efectua lucrari de spalare a tronsonului Miraslau-Inoc, din aductiunea cu apa potabila Dn 600 mm SP Galda-Aiud-Ocna Mures, iar durata se estimeaza la 18 h.    

Consumatorii, posibil afectati de intreruperea furnizarii apei potabile, vor fi cei din urmatoarele localitati: com. Lopadea Noua, com. Hoparta, com. Farau, com. Miraslau, com. Unirea si orasul Ocna Mures.

Pe parcursul spalarii pot aparea local depasiri ale parametrului turbiditate , situatie in care vom fi nevoiti sa procedam la purjarea apei (spalari locale), pana la incadrarea in parametrii de calitate.

De asemenea, este posibil ca după finalizarea lucrărilor, precum și in zilele imediat următoare, pe tronsonul Aiud-Ocna Mures parametrii turbiditate si debit sa sufere modificări, situatie in care sfatuim clientii sa foloseasca apa doar in scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției.

”Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, transmite conducerea SC APA CTTA SA Alba

Acest articol a fost citit de 570 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.