ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Societate » ”Antreprenoriatul Dezvoltării Durabile” – cursuri de perfecționare postuniversitară la Ocna Mureș

”Antreprenoriatul Dezvoltării Durabile” – cursuri de perfecționare postuniversitară la Ocna Mureș

Publicat în 06.01.2013 la ora 2:18

Liceul Tehnologic din Ocna Mureș găzduiește, începând cu data de 17 noiembrie a.c., cursurile de perfecționare postuniversitară în domeniul Securității Ecologice, un proiect finanțat integral din Fondul Social European, derulat de Centrul pentru Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Dezvoltării durabile (CPADDD), înființat în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca în 2011.

La cursurile puse la dispoziția ocnamureșenilor prin eforturile dr. ing. Oltean Dan Gligor, expert în cadrul programului în Subcentrul Alba și susținute de personalități din mediul de afaceri și academic, cu experiență în domeniul antreprenoriatului și dezvoltării durabile, s-au înscris 58 de persoane ce doresc să dezvolte o activitate independentă, absolvenți ai studiilor universitare, întreprinzători, personal de conducere din microîntreprinderi etc.

Misiunea CPADDD este de a sprijini inițierea de noi afaceri în domeniul dezvoltării durabile, prin organizarea de programe de pregătire postuniversitară de formare și dezvoltare profesională continuă, dezvoltarea competențelor antreprenoriale și manageriale, promovarea noului concept de ”universitate antreprenorială”.

Potrivit ocnamuresanul.ro, cursurile din cadrul proiectului ”Antreprenoriatul Dezvoltării Durabile” se vor desfășura în sălile Liceului Tehnologic din Ocna Mureș, cu un program săptămânal de 28 ore și se vor finaliza pe 13 martie 2013. La deschiderea anului de studiu au participat prof. dr. ing. Cândea Viorel, prof. dr. ing. Dan Viorel, dr. ing. Oltean Dan Gligor, expert Cherecheș Sebastian.

Acest articol a fost citit de 271 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.