ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Ansamblul Folcloric „Tradiții Uiorene” din Ocna Mureș, pe scena emisiunii „Next Star” difuzată de Antena 1

Ansamblul Folcloric „Tradiții Uiorene” din Ocna Mureș, pe scena emisiunii „Next Star” difuzată de Antena 1

Publicat în 27.02.2017 la ora 18:56

Ansamblul Folcloric „Tradiții Uiorene” al Casei de Cultură din Ocna Mureș s-a deplasat zilele trecute la București pentru a participa la emisiunea de talente pentru copii „Next Star” difuzată de postul de televiziune Antena 1, unde au reușit să impresioneze publicul și totodată juriul acestei emisiuni.

Noul format al emisiunii permite unui membru al juriului să fie mentorul unui concurent. În cazul ansamblului din Ocna Mureș, mentorul a fost renumitul CRBL.

Prestația tinerilor dansatori și instrumentiști din ansamblu a fost una de excepție. Ei au pus pe scena Next Star o suită de cântece și dansuri populare de pe Valea Mureșului.

Povestea copiilor din ansamblu este una deosebită. Soții Liana și Alin Stoica, instructorii ansamblului, au dus pe scenă 11 perechi de dansatori și instrumentisti, 7 perechi fiind frați, provenind din diferite medii sociale, culturale și etnice.

Puteti urmări Ansamblul Folcloric „Tradiții Uiorene” din Ocna Mureș la emisiunea Next Star pe Antena 1, în data de 2 Martie, ora 20:30.

Acest articol a fost citit de 333 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.