ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » Administraţia publică din Ocna Mureş este în… recidivă

Administraţia publică din Ocna Mureş este în… recidivă

Publicat în 25.01.2016 la ora 11:00

Silviu-Vinteler-nov-2014După ce, anul trecut, Primăria şi Consiliul Local al oraşului Ocna Mureş au „împrăştiat”, în mod real, peste 80.000.000 de lei pe străzile şi trotuarele oraşului, la acest început de an, anunţă o creştere de peste 50% a sumei propuse spre a fi cheltuită pentru creşterea confortului şi calităţii vieţii ocnamureşenilor.

Primarul Silviu Vinţeler ne-a informat că: „Dacă anul trecut am investit în infrastructura oraşului circa 80 de milioane de lei, anul acesta avem de gând să investim aproximativ 140 de milioane de lei. În general, majoritatea banilor vor fi folosiţi doar pentru infrastructură, dar şi pentru alte lucrări edilitare de importanţă. O parte din această sumă va fi folosită pentru efectuarea studiilor de prefezabilitate şi fezabilitate ce vor sta la baza proiectelor de accesare a unor sume menite să reînvie Ocna Mureşul balnear. Îmi menţin afirmaţia că unul dintre obiectivele mele prioritare este revigorarea oraşului prin refacerea băilor sărate care odinioară erau vestite nu numai în ţară, ci şi peste hotare”.
Potrivit primarului Silviu Vinţeler, pe lângă „Strategia de dezvoltare şi planul integral de dezvoltare a oraşului”, la care se lucrează de zor în aceste zile, şi a investiţiilor aflate în curs, administraţia locală are de gând să investească bani buni pentru reabilitarea canalelor de gardă, reţele de canalizare şi modernizări ale infrastructurii rutiere şi pietonale a străzilor din oraş. Astfel, pe lângă modernizările începute anul trecut, lucrări care vor continua până la finalizarea lor, în acest an administraţia locală a trecut pe lista de priorităţi (în funcţie de bugetul estimat) modernizări pe străzile: Şt. Augustin, V. Lupu, Ax. Sever, Valenta, Deltei, Abatorului, General Dragalina, Zaharia Bârsan, M. Kogăniceanu, George Coşbuc, dar şi alte asemenea investiţii menite să vină în întâmpinarea locuitorilor din Ocn Mureş.

Dorel LAZĂR

Acest articol a fost citit de 1372 ori

2 Comentarii la Administraţia publică din Ocna Mureş este în… recidivă

  1. AILINCUTEI ELEMER-ZSOLD Răspunde

    26.01.2016 la 19:45

    1. Cind crede domnul primar ca vom avea cel putin 1000 de locuri de munca in localitate sau in imediata apropiere ,in asa fel incit locuitotri orasului sa poata profita de asfalt si parcuri,deoarece majoritatea sint plecati la munca.2.Desi avem cladire,nu avem spital.Cind credeti ca vom avea dinou spital in oras?3.este sau nu orasul ocna-mures zona defavorizata, daca nu de ce ? AICI AM VREA CEVA EXPLICATII.4.Este adevarat ca sint persoane in localitate care au sint scutiti de plata integrala a impozitelor de orice fel deoarece sint inscrisi in ceva chesti obscure de gen :Voluntar pt ocna-mures????.Multumesc si doresc raspuns public cit mai detaliat si la subiect .

  2. rares Răspunde

    31.01.2016 la 1:09

    modernizări pe străzile: Şt. Augustin, V. Lupu, Ax. Sever, Valenta, Deltei, Abatorului, General Dragalina, Zaharia Bârsan, M. Kogăniceanu, George Coşbuc….Domnule Primar Str Horea …B.P Hasdeu (Bogdan Petriceicu Hasdeu) ati uitat de ele ?? ce aveti de gand sa faceti cu ele le reparati sau va aduc de maine facturile de la service?? 1100 de lei ma costat ultima reparatie la masina din cauza “asfaltului” ..lucrez la fujikura nene am si familie de intretinut si casa nu numai masina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.