ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » Administrația locală din Ocna Mureș în discuții cu CNADR pentru un nod rutier la Decea cu autostrada Sebeș-Turda

Administrația locală din Ocna Mureș în discuții cu CNADR pentru un nod rutier la Decea cu autostrada Sebeș-Turda

Publicat în 12.06.2013 la ora 11:04

Administrația locală din Ocna Mureș anunță că luni, 17 iunie 2013, la Aiud va avea loc o întâlnire între reprezentanții CNADNR și reprezentanți ai autorităților publice locale din zona de influență a autostrăzii Sebeș – Turda.

primaria-ocna-mures-dezbatere-buget-publicSubiectul întâlnirii îl reprezintă eventuale modificări și îmbunătățiri în proiectul inițial al autostrăzii Sebeș – Turda în raport cu efectele economice și sociale pe care le implică această lucrare de infrastructură în zonele limitrofe ei.

Va fi luată în discuție propunerea înaintată de Primăria Ocna Mureș prin adresa 9608/07.06.2013 Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, domnului ministru Dan Șova, referitor la nodul rutier de la Decea. Se are în vedere în principal rolul pe care acest nod rutier îl are în susținerea parcului industrial care se va dezvolta în Ocna Mureș pe terenul fostului UPSOM GHCL”, precizează Iulian Olariu, purtător de cuvânt al Primăriei Ocna Mureș.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 362 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.