ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » Acțiune de informare organizată de poliţiştii din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii pentru tinerii din Ocna Mureș și Războieni

Acțiune de informare organizată de poliţiştii din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii pentru tinerii din Ocna Mureș și Războieni

Publicat în 09.02.2018 la ora 20:40

Între 5 și 9 februarie 2018, poliţiştii din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii în parteneriat cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane Alba Iulia, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba împreună cu reprezentanți ai Centrului de Evaluare Prevenire și Consiliere Antidrog Alba, au desfăşurat activităţi preventive şi de informare a copiilor, tinerilor şi a persoanelor cu dizabilități din casele de tip familial, în cadrul campaniei „Siguranţă pentru Viaţă”.

În perioada 05-09.02.2018, poliţiştii din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii în parteneriat cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane Alba Iulia, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba împreună cu reprezentanți ai Centrului de Evaluare Prevenire și Consiliere Antidrog Alba, au desfăşurat activităţi preventive şi de informare a copiilor, tinerilor şi a persoanelor cu dizabilități din Aşezământul Social Sf. Mucenic Ciprian Ocna Mureş şi Aşezământul Social Sf. Serafim de Sarov Războieni.

Activitățile au avut ca scop prevenirea traficului de persoane, prevenirea delicventei juvenile si a victimizării minorilor şi informarea tinerilor privind riscurile la care se supun în cazul consumului de droguri, alcool, tutun sau substanţe stupefiante.

 Activitățile au avut un feedback pozitiv, neîntârziind să apară solicitări de la beneficiari de continuare a activităţilor informativ – preventive în cadrul acestor instituţii.

Acest articol a fost citit de 230 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.