ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Administrație » A fost aprobat proiectul pentru sistemul de încălzire al Centrului Multifuncţional de Sănătate din Ocna Mureş

A fost aprobat proiectul pentru sistemul de încălzire al Centrului Multifuncţional de Sănătate din Ocna Mureş

Publicat în 14.10.2014 la ora 12:30

spital-ocna-mures-nouConsilierii locali din Ocna Mureş au aprobat, în ultima lor şedinţă, proiectul de hotărâre privind achiziţia publică ”Proiectare Centru Multifuncţional de Sănătate”, prin care se va contracta serviciul de proiectare tehnică pentru construcţia de lucrări publice, sisteme de încălzire, instalaţii mecanice şi electrice pentru construcţii, cu o valoare estimată la 3596,71 de euro, fără TVA.

Proiectul a fost considerat ca absolut necesar pentru reabilitarea clădirii Spitalului Orăşenesc Ocna Mureş (etajul I) şi a instalaţiilor de încălzire, sanitare, electrice, precum şi realizarea unor instalaţii de semnalizare incendiu şi instalaţii pentru alarmare cadre medicale în caz de urgenţă, în vederea înfiinţării unui Centru Multifuncţional de Sănătate în oraş. Potrivit referatului de necesitate, întocmit de Biroul Urbanism, clădirea nu a mai fost folosită din aprilie 2010 şi de-a lungul timpului s-a degradat. În plus, nu este prevăzută cu semnalizare în caz de incendiu.
”Pentru a se putea înfiinţa o unitate multifuncţională trebuie făcute lucrări de arhitectură şi reabilitate instalaţiile de încălzire, sanitare, electrice şi de semnalizare la incendiu. Toate aceste lucrări se pot face pe baza unui proiect întocmit de un proiectant autorizat. Proiectul va conţine Deviz estimativ, Caietul de sarcini şi Detalii de execuţie şi va fi verificat de către verificatorii atestaţi MLPAT pentru fiecare competenţă (arhitectură, instalaţii sanitare, electrice, termice, securitate la incendiu). Taxele de verificare a proiectului vor fi suportate de proiectant”, precizează ing. Nicolae Sanislav, din cadrul Biroului de Urbanism al Primăriei Ocna Mureş. Atribuirea contractului se va face prin încredinţare directă, criteriul fiind ”preţul cel mai scăzut”.

Nicoleta IDITA-TOMUŢA

Acest articol a fost citit de 370 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.