ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Actualitate » 8 august: Relansarea fotbalului local din Ocna Mureș – „Meciul generaţiilor”, lansare de carte şi concerte

8 august: Relansarea fotbalului local din Ocna Mureș – „Meciul generaţiilor”, lansare de carte şi concerte

Publicat în 06.08.2015 la ora 14:24

Soda-Ocna-Mures-meciul-generatiilorSâmbătă, 8 august 2015, cu începere de la ora 17.00, la Stadionul „Soda” (prima arenă dotată cu nocturnă din România) se va desfăşura un eveniment fotbalistic de seamă, organizat de CS Ocna Mureş în parteneriat cu primăria oraşului Ocna Mureş.

În fapt, lăudabila iniţiativă ce doreşte să relanseze fotbalul din localitate, o urbe ce a dat mereu talente, se desfăşoară pe mai multe paliere: lansare de carte, un meci demonstrativ şi concerte.

Am încercat ca urmând modelul fenomenului voleibalistic din Ocna Mureş, care a funcţionat cu succes, să implementăm acelaşi tipar şi la fotbal, fenomen care în oraş este mult mai bine reprezentat. Aşa s-a născut idea de a organiza un meci al generaţiilor, de fapt o întâlnire de suflet între generaţiile de fotbalişti ocnamureşeni. Practic să creăm un punct zero, punct de relansare a fotbalului din Ocna Mureş. Dacă o să reuşim sau nu? La această întrebare o să ne răspundă doar timpul. Noi suntem datori să încercăm”, a declarat Marius Stîncel, directorul CS Ocna Mureş.

• ”Motanul”, Cacovean şi Corpo

“Meciul generaţiilor”, aşa cum a fost denumit de organizatori oferă fanilor din localitate prilejul să-i revadă pe câţiva din idolii deceniilor trecute.

Printre cei peste 50 de fotbalişti se numără Gicu Domşa, Alexandru Paul Lucăcel, fraţii Ovidiu şi Emil Maier, Vasile Bugnar, Sorin Corpodean, Cristian Gall, Marin Divricean, Ionuţ Pereat, conducătorul Cornel Cacovean, antrenorii Augustin Drăguţ, Nicu Lupu şi Radu Coroiu. Sunt invitaţi foşti jucători, antrenori şi conducători ai echipei Soda, iar în cadrul acestui eveniment, profesorul Alexandru Paul Vigh va lansa prima carte destinată fotbalului ocnamureşean: “Legendele fotbalului uiorean”.

De asemenea, programul mai prevede prezentarea echipei de juniori A1, câştigătoarea campionatului judeţean în ediţia precedentă, dar şi a lotului formaţiei CS Ocna Mureş în campionatul 2015/ 2016 şi va fi lansat oficial noul imn al formaţiei. Începând cu ora 19.00, cei prezenţi se vor delecta cu un super concert oferit de formaţiile locale Amphora (reprezentativă pentru urbe în anii 1970-1985) şi Good Day.

Acest articol a fost citit de 197 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *