ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Politică » (P) Alegeri parlamentare 2016 – Ioan Dîrzu: „Trei ani de guvernare PSD au adus României cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană !”

(P) Alegeri parlamentare 2016 – Ioan Dîrzu: „Trei ani de guvernare PSD au adus României cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană !”

Publicat în 08.12.2016 la ora 17:36

Dragii mei,

Aşa cum în viaţa fiecăruia dintre noi există evenimente care ne rămân întipărite în suflet, şi în viaţa acestei ţări există momente importante în care noi, românii, suntem chemaţi să hotărâm ce vrem pentru noi şi pentru România în următorii patru ani.

Nu trebuie să fie o alegere pripită şi emoţională deoarece miza acestor alegeri este viitorul nostru şi al copiilor noştri. Vă rog să priviţi cu atenţie şi încredere spre programul Partidului Social Democrat, singurul program care îşi propune să genereze bunăstare pentru români. Avem măsuri economice serioase care ne vor ajuta să scăpăm de sintagma „săracii Uniunii Europene” !

Vin în faţa dumneavoastră cu încredere şi vă prezint fapte, nu vorbe. Trei ani de guvernare PSD au adus României cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană. În aceşti trei ani, Partidul Social Democrat a majorat salariul minim de la 700 de lei la 1250 de lei, a reîntregit pensiile şi a majorat pensia minimă, a scăzut TVA-ul la alimente şi a sprijinit mediul de afaceri. Eu cred cu tărie că aceste măsuri trebuie să continue ! Şi mai cred că nu este normal ca atunci când ţara se dezvoltă Guvernul să spună că pentru noi, pentru români, nu se poate face nimic. Şi asta doar pentru că aşa îi dictează anumite interese străine. Guvernul Cioloş, susţinut de PNL, îşi bate joc de români refuzând să mărească pensiile şi salariile, refuzând cu indiferenţă să creeze un trai mai bun pentru oamenii acestei ţări.

Părinţii noştri sau bunicii noştri trebuie să beneficieze de pensii mai mari, copiii noştri trebuie să muncească în ţara lor şi nu în pribegie printre străini, departe de familiile lor ! Parcă mai mult ca niciodată, avem nevoie de un guvern social-democrat, un guvern care a demonstrat că atunci când România creşte economic, prioritatea este creşterea calităţii vieţii de zi cu zi a românilor.

În calitatea mea de deputat al Partidului Social Democrat am reuşit să impun două legi importante care vin, astăzi, în sprijinul românilor. Legea primei intabulări gratuite şi legea hipermarketurilor care obligă marile magazine să aibă pe rafturi cel puţin jumătate din mărfuri produse în ţara noastră.

Pe parcursul celor patru ani, în care v-am reprezentant în Parlamentul României, am încercat să nu vă dezamăgesc. Prin activitatea depusă în forul legislativ, am fost declarat cel mai activ parlamentar al judeţului Alba. Ştiu că mai sunt multe lucruri de făcut, dar sunt convins că împreună vom reuşi.

Vă aştept pe 11 decembrie la vot şi sper că alegerea voastră să fie una pentru România şi pentru români. Partidul Social Democrat a demonstrat că îi pasă de români. PSD îndrăzneşte să creadă în România şi în viitorul ei.

Iubesc România şi cred în această ţară !  Îndrăzniţi să credeţi în România şi VOTAŢI PSD ! Votaţi cea mai bună echipă pentru Alba – profesionişti, cinstiţi şi dedicaţi oamenilor !

Cu sinceritate,

Deputat Ioan Dîrzu,
Candidat PSD pentru Camera Deputaţilor

Comandat de PSD Alba/Executat de SC Unirea Pres SRL/Cod unic mandatar financiar: 11160007

Acest articol a fost citit de 39 ori