ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Gligor Barabaş la Fărău: UN PRIMAR AL FAPTELOR, NU AL PROMISIUNILOR DEŞARTE!

(P) Alegeri Locale 2016 – Gligor Barabaş la Fărău: UN PRIMAR AL FAPTELOR, NU AL PROMISIUNILOR DEŞARTE!

Publicat în 01.06.2016 la ora 22:07

În ultimii opt ani, comuna Fărău a cunoscut o dezvoltare fără precedent, iar acum locuitorii comunei beneficiază de aproape toate facilităţile de care au nevoie.

arabasS-au terminat lucrările de modernizare şi asfaltare a drumurilor comunale din comună şi s-a asigurat modernizarea iluminatului public, iar printr-un proiect integrat s-a modernizat infrastructura, s-au înfiinţat reţeaua de alimentare cu apă şi sistemul de colectare şi tratare ape uzate în localitatea Fărău. Pe de altă parte, s-a înfiinţat şi dotat un centru de îngrijire pentru vârstnici, tot în Fărău şi s-a modernizat Căminul cultural. În satul Heria a avut loc reparaţia capitală, modernizarea şi dotarea Căminului cultural, cu echipamente, mobilier şi aparatură audio-video. Şi Căminele culturale din satele Şilea, Sânbenedic şi Medveş au beneficiat de dotări noi, la cel din urmă fiind realizate lucrări de extindere, reparaţii interioare şi multe amenajări. În privinţa lucrărilor publice s-a amenajat valea Heria, prin îndiguire şi taluzare a malurilor, pentru prevenirea inundaţiilor şi asigurarea circulaţiei pietonale, dar s-a achiziţionat şi un buldoexcavator multifuncţional. Acum sunt în curs de pregătire proiecte pentru realizarea reţelei de alimentare cu apă în localităţile Sânbenedic, Medveş, Şilea, pentru asfaltarea a 10 km drumuri săteşti, pentru înfiinţarea Grădiniţei cu Program Prelungit, pentru amenajarea şi dotarea bazei sportive, inclusiv cu instalaţie de nocturnă, vestiare, parcare, chiar şi mingi. Primarul Gligor Barabaş a spus: ”Dragi concetăţeni, schimbarea începe de la voi! După ani întregi în care nu s-a realizat nimic, împreună am avut ocazia să schimbăm ceva, să fim cu toţii gospodari respectaţi. Doresc să-i felicit pe aceşti oameni minunaţi, cu suflet mare, care se gândesc la destinele comunităţii. În ciuda greutăţilor pe care le întâmpină, dar susţinuți cu mult profesionalism de administraţia publică locală, au curajul să se implice în dezvoltarea comunei!”.

PNL Alba – Publicitate electorală

Acest articol a fost citit de 189 ori