Rămâi conectat

Politică

(P) Alegeri Locale 2016 – Dragi cetăţeni ai comunei Unirea

Publicat

în

copindeanSunt Copîndean Carmen, am 42 de ani, locuiesc în comuna Unirea de 21 de ani.

Am absolvit Universitatea „BABEŞ-BOLYAI” din Cluj-Napoca – Facultatea de Ştiinţe Economice, profilul „Economia Mediului şi Gestiunea Producţiei Agro-Alimentare’’, în cadrul căreia am fost licenţiată cu titlul de ECONOMIST. Profesez ca economist de 18 ani în domeniu privat. Până acum o lună am fost apolitică, într-atât încât în 21 de ani cred că am fost prezentă la urne pentru vot doar de 2 ori. De ce m-am implicat? De ce solicit sprijinul dumneavoastră? Pentru că neimplicarea noastră, a cetăţenilor, în problemele comunei noastre lasă cale liberă realizării scopurilor personale ale celor care de multă vreme ne conduc în folosul lor, nu al nostru: aceleaşi partide politice, aceiaşi oameni de pe actuala scară politică. Susţin reformarea politică! Votaţi şi voi pentru SCHIMBARE! MIŞCAREA POPULARA poate face SCHIMBAREA. IMPLICAŢI-VĂ ŞI VOI, susţineţi schimbarea clasei politice, doar o nouă generaţie de politicieni poate schimba ceva pentru cetăţeni. Solicit sprijinul dumneavoastră pentru rezolvarea problemelor comunităţii noastre privind dreptul cetăţenilor la educaţie, sănătate, informare și mediu sănătos, drepturi prevăzute în Constituţia României. 1. Respect pentru Cetăţean 2. Dreptul cetăţeanului la informare 3. Corectitudine și transparenţă în administrarea banului public şi a deciziilor administrative pentru comuna noastră 4. Viitor sigur pentru copiii şi tinerii comunei noastre 5. Mediu de viață sănătos și propice unei vieți decente 6 Crearea de locuri de muncă prin încurajarea investițiilor Vă chem alături de Mişcarea Populară cu sugestii, idei noi, iniţiative pentru îmbunătăţirea vieţii în comuna noastră. Suntem deschişi spre lucrul în echipă, împreună putem schimba ceva în folosul comunităţii.

Votează SCHIMBAREA, pentru respectul pe care îl meriți ca cetăţean, pentru corectitudine şi transparenţă în administrarea banilor noştri.

PMP Alba – Publicitate electorală


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ocna Mureș Info și pe GOOGLE NEWS


Politică

Rezultatele finale ale ALEGERILOR PARLAMENTARE 2020, în orașul Ocna Mureș

Publicat

în

În cadrul Alegerilor Parlamentare 2020, desfășurate ieri, 6 decembrie 2020, la Ocna Mureș PNL se situează pe primul loc atât la Senat cât și la Camera Deputaților, urmat de PSD.

Alianța USR-PLUS completează podiumul, iar surpriza AUR este pe locul patru.

Potrivit rezultatelor parțiale, care nu sunt încă definitive, în Ocna Mureș s-au obținut urmatoareale rezultate:

Senat:

1. PNL – 1.108 voturi

2.PSD – 568 voturi

3. USR PLUS – 293 voturi

4. AUR – 205 voturi

Camera Deputaților:

1. PNL – 1.070 voturi

2. PSD – 549 voturi

3. USR PLUS – 293 voturi

4. AUR – 206 voturi


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ocna Mureș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Repartizarea mandatelor de consilieri locali la Ocna Mureș, în urma alegerilor locale de ieri

Publicat

în

În orașul Ocna Mureș, din cei 17 consilieri locali, 11 mandate vor fi repartizate pentru PNL, 2 pentru PSD, 2 pentru PMP, unul pentru UDMR și unul pentru AUR.

Practic, în Consiliul Local, vor intra 5 partide. Repartizarea mandatelor de consilieri este potrivit datelor provizorii.

Astfel, cele cinci partide cu planuri și promisiuni diverse, vor reprezenta cetățenii orașului pentru următorii patru ani, conform votului cetățenilor lor.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ocna Mureș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Silviu Vințeler a câștigat un nou mandat de primar al orașului Ocna Mureș, cu un procent de peste 78%

Publicat

în

Candidatul PNL Silviu Vințeler a câștigat cursa pentru funcția de primar al localității cu un procent de 78,5%, conform numărătorilor, asigurând încă un oraș pentru național liberali.

Cu mai mult de trei sferturi dintre voturile cetățenilor din Ocna Mureș, Silviu Vințeler a câștigat „inimile” alegătorilor și simpatizanților săi.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ocna Mureș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea Ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

ocnamuresinfo, stiri ocnamures, informatii ocnamures